Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cashfiesta

2011.08.31

 

Cashfiesta, netes pénzkeresés

 

 

Napi néhány óra internetezéssel (ami azért elég gyorsan elszalad), vagy amennyi jólesik, már megkereshető a korlátlan internet elérés ára. Kérem, figyelmesen olvassa el az alábbi ajánlatot:

Egy 2 centis bannert kell futtatni netezés közben. Ezt a csíkot oda teszi a monitorán, ahová csak akarja. Természetesen ez elvesz némi helyet a többi tevékenységre szánt munkafelületből, de meg lehet szokni. Nem befolyásolja a dolgot, amit csinál éppen a neten. A program futása alatt bármit csinálhat: tanulhat, szörfözhet, chat-elhet, vagy ha éppen a munkája géphez kötött, közben futtathatja. Nem okoz kárt sem, nem tartalmaz vírust. Tehát nincs vele gond. A neten töltött időre fizet, és az Ön alá esetlegesen beszervezett emberekre is. Talán felmerül Önben a kérdés:

Ez nem valamiféle piramisjáték?
Nem! A tagság teljesen ingyenes, rendszerünkben a tagoktól szedi be a pénzt, addig itt külső cégek fizetnek a reklámokért. Tehát van külső, legális pénzforrás. Ön nem fizet be semmilyen pénzt, nincs belépési díj, nincs kockázat, nem veszít semmit, és teljesen legális!

Mikor jön a pénz és hova?
Minden hónap 1-e körül lezárják a számláját és ha elérte a minimumot /50$-t/ csekken kapja meg a címére. A csekk igénylése egyszerű: A szokásos módon be kell lépnünk (Settings > Accounta > Balance). A rendszer automatikusan érzékeli, hogy elérte a minimum egyenleget, ekkor jeleníti meg a �request payment� gombot, amire csak rá kell kattintani. Ez a gomb csak a hónap első felében látható, vagyis csak 1-15-ig! Ha nem érte el a minimumot, akkor sincs baj, nem vesznek el a pontok, átmegy a következő hónapra.

Figyelem!
A Cashfiesta kizárólag a regisztrálás alkalmával megadott címre küldi a csekket, tehát kéretik pontosan megadni a lakcímet! A csekk át nem ruházható, a bankok is csak ellenőrzés után fizetik ki az összeget!

És mi nekik ebben az üzlet?
A cég kap 1 hirdetésért 200$-t, a felhasználóknak fizet 130-at, a maradék neki a haszon. A hirdetési nagyságrend a fontos.

Mennyibe van ez nekem?
Semmibe.
Ez a reklámcég fizet azért, ha egy kattintással beengedi reklámjait a monitorja felső 2 centijére, amit bármelyik pillanatban levehet onnan, és csak akkor van ott, ha azt Ön is akarja! Az ilyen típusú reklámok egyébként is ott vannak a monitor tetején, csak azért nem Ön kapja a pénzt, henem pl. az Origo, vagy éppen akinek a Web lapján van. Ezek a reklámok jönnek-mennek, nem kell velük foglalkozni. Ez egy jó kis program, ami keresi Önnek a pénzt, ha fönt van az Interneten. Nincs semmi gond vele, egyedül dolgozik. /Ha éppen nem internetezik, hanem mást csinál a gépen, a program akkor is futtatható, bár néha oda kell piszkálni neki, hogy lássa, hogy Ön még mindig netezik./

Hogyan?
Egy kis ember vagy manó, ahogy tetszik, - ő az ellenőr -, fog sétálni vagy pihenni a monitorja felső 2 cm-én. Ha sétál, akkor gyűjti Önnek a pontokat, amit egy számláló is jelez. A pontok pedig pénzt érnek. Kb. átlagban 0,2-0,8$-t lehet vele keresni óránként. Azért van ekkora intervallum, mert a megkeresett pénz függ attól, hogy az adott hónapban hány Special Offers-regisztrál. Ha eléri az 50$-t, csekken megkapja a pénzt. Ez azért elég jó kis zsebpénz lehet, ha sokat van a neten.

Miért fizet?
Mert így olcsóbb neki, mintha mondjuk a yahoo-nak fizetne. És mérhető neki a reklám, hiszen akkor fizet, ha megjelenik a reklámja a monitoron.

Ha felkeltette az érdeklődését, akkor kövesse a következő útmutatót
Az egész dolog nagyon egyszerű! Két tennivaló van:

1. regisztrálni kell egy honlapon:

Cashfiesta.com - Earn cash using your computer
Ha nem sikerül, akkor a honlapon a JOIN TODAY buttonra klikkelve lehet ugyanide eljutni..
Adok egy kis segítséget hozzá:

-login=felhasználónév: amit használni szeretne
-password:2x a jelszó, amit használni szeretne
-first name=keresztnév
-last name=családnév
-street=teljes utca és házszám
-city=város neve
-zip=irányítószáma
-state=nem kell, hagyja úgy, ahogy van (not selected)
-province=megye neve, nem kell kitölteni
-country=országa (Válassza ki a Hungaryt)
-email=valós e-mailt adjon meg, 2x ellenőrzésképpen
-year of birth=szül. év
-Gender=neme�férfi=male,�nő=female
-education=végzettség(végülis mindegy, mit választ)
-annual household income=havi összjövedelem, 20000$ alattit javaslok
-Industry:cég vagy vállalalt, ahol dolgozik, válassza azt: other
-Title: a szakmája, itt is van other

Bejelölések:

-Please tell us why = itt pipálja be az email, chat
-A következő pipálásnál azt jelölje meg, hogy mi érdekli a neten, bármit bejelölhet, ami érdekli.
-Preferred check size: hogy mennyi dolcsinként utaljanak, 50$ válassza.
-Referred by: varlacus97
A kifizetésekért kizárólag a Cashfiesta vállalhatja a kezességet. Tehát sem Engem, sem Önt nem terheli a felelősség az Ön által aktivált újabb reklámolvasók jövedelmeinek kifizetéséért! Szerintem ez egyértelmű és jogos kikötés.
-i have read�=elolvastam a szerződést (ha tud angolul, olvassa el, ha nem, akkor is pipálja ki, másképp nem tud továbblépni)

Végül Submit-tal el kell küldeni.
-Submit: utána egy kis ablak lesz, -ott download, egy kis 30 K-s program lesz.
Lehet, hogy amit megadott Logint, már használják? Akkor tegyen bele egy számot, vagy adjon meg másik felhasználói nevet. Ha még mindig nem fogadja el, próbálja többször, a végén megunja és felkínál néhány lehetőséget, csak ki kell választania.

Amelyik sor mellett kis piros csík van, vagy villog a kis vitorlás, az hibás sor, javítsa ki és download.

Ha nem sikerül a letöltés, akkor meg lehet próbálni még a:

 

honlapról is.

-Download: mentés vagy megnyitás?
Mentés

Utána pedig kattintson rá, és futtatja�
A címét (lakás + e-mailt) pontosan írja be, hiszen az előbbire a pénze, utóbbira regisztrációt megerősítő levél jön!
Mielőtt a gépére menti a programot, hozzon létre a gépén egy tetszőleges meghajtón egy új mappát, és ebbe mentse le. A kis programot fel kell telepíteni. Egy kis ikont fog rakni az asztalra, ami egy zöld dollár lesz.

 

 
 

Sikerült?

 

Köszöntöm a passzív pénzkeresők táborában!!!

Ha például havonta csak 50$ jön, akkor már megérte, nem? Kiadásai bőven megtérülnek.
A FiestaBar indításakor megkérdezi a Login nevét és jelszavát, amit a regisztráció során adott meg. Miután bejelentkezett, a program egy reklámcsíkot jelenít meg a képernyő tetején, a bal szélén egy kis mexikóival. Piszkálja meg az egérrel és már lépeget is.
Ha sétál a manó, akkor hozza a pénzt, de ha alszik, akkor nem számol. Ilyenkor piszkálja meg egy kicsit az egérrel, húzza el fölötte, hogy ébredjen fel és sétáljon.

Fontos:
Egy gépről csak egy regisztráció menjen, mert különben ugrik a pénz (ne kísérletezzen más néven, vagy címen, törlés jár érte)!

Statisztikája a banner csík felső részén a �settings� felíratra, majd az �account� és �balance� feliratokra kattintva jelenik meg. Máris pontos képet kap, hogy éppen hol tart, nyomon követheti keresetét, a regisztrált tagjainak számát 8 szinten keresztül.

Ha ismerőseit regisztráltatja maga alá, az + pénz. Mindössze közölnie kell ismerősével, hogy a regisztrációnál a Referred by pont után az ön azonosítója kerüljön. Itt kérem önöktől a szívességet, ha netán automatikusan nem az én nevem lenne ott, kérem írják be: varlacus97

Minél több embert szerez, aki Ön alá regisztrál, annál több extra jövedelemhez juthat.
Persze a regisztrációkor mindenképpen meg kell adni az ajánló loginját, így sehogy sem tudja elveszíteni azokat, akiket Ön hív. Egy ember utána pontjai 15%-át kapja, így ha egy kasszán van valakivel és két gépe van, az 15% plussz, akkor Önnek is számlálja a bónuszt.


Ha az adott hónapban nem éri el a minimumot, semmi baj, átviszik a másik hónapra.